červenec 2021
Domácí kváskový celozrnný žitný chléb je jediné pečivo, které prospívá našemu uzdraví.
Metodou kváskové fermentace se lepek a škroby rozkládají, je zničena většina antinutrientů, tím má chléb velmi nízký obsah lepku.
To je přece pádný důvod, proč mít takový chléb doma na stole.
V plánech Metababolic Balance je nedílnou součástí. Využijete ho již po druhém dni vaší přípravné fáze, a může vás provázet třeba po celý život.
Těsto pečeme prvních 10 minut při 230C a dalších 30 minut teplotu snížíme na 200C.
Upečený chléb necháme vychladnout, skladujeme v plátěném pytlíčku na chléb, nebo zabalené v utěrce.
Takto nám vydrží i týden.
Má cesta k výživě a zdravému stravování byla ovlivněna vlastně už od dětství. Řešila jsem svoji nadváhu, slabou imunitu, únavu a kožní problémy, takže velmi dobře rozumím, jak se cítíte.
Vyzkoušela jsem také několik diet a zázračných výživových doplňků.
Přestala jsem konečně experimentovat se svým tělem a doplněním odborného vzdělání jsem našla způsob, jak pomoci sobě i ostatním. A možná právě teď i Vám…
10+1 ověřených tipů, jak udržovat trvalé zdraví a štíhlou postavu. Zjistěte, jak se navždy zbavit nadváhy a posilte své zdraví.